Over onze experts

De kitchen scan wordt uitgevoerd door experts uit de horeca. Onze experts hebben jarenlange ervaring in het runnen van keukens, met verschillende keukenapparatuur, F&B operations en financiën. Hierdoor doorzien ze uw processen en werkwijze snel en kunnen ze de kansen inzichtelijk maken.

Heeft u vragen?

Over ons

Wie we zijn, waar we voor gaan en waar we voor staan.

Wie zijn we?

Ons team bestaat uit experts op het gebied van keukenmanagement en bedrijfsvoering. Tijdens de kitchen scan kijken onze experts gedurende een werkdag met u mee.

Door de jarenlange ervaring van onze experts wordt er gekeken naar producten, apparatuur, routing én personeel. Want slim met dergelijke zaken omgaan, leidt tot meer gezondheid en energie, een hogere brutowinstmarge en snelheid en een constante kwaliteit.

Wat is onze missie?

Onze keukenspecialisten stappen voor u uit de waan van de dag, en kijken door een andere bril naar uw processen. Omdat wij weten dat de dagelijkse intense drukte en taken veel van uw keukenteam vragen. En omdat onze ervaring leert dat het behalen van uw ambitie op het gebied van kwaliteit en gastvrijheid geen margeverlies of stress hoeft te veroorzaken.

Wat doen we?

Onze experts werken een avond mee in uw keuken. Uw keukenteam wordt voorzien van slimme sensor trackers, die gedurende de avond informatie verzamelen. Daarnaast onderzoeken onze experts waar er door slimme verbeteringen winst te behalen valt.

  • We gaan eerst het gesprek met u aan om te bespreken hoe het nu gaat en waar u als ondernemer verbetering zou willen zien.
  • Onze experts kijken tijdens de lunch en het diner mee in de keuken om te zien wat er gebeurt.
  • Alle bewegingen en de fysieke belasting van uw keukenteam worden in kaart gebracht.
  • Onze keukenexperts zetten hun jarenlange ervaring in om uw processen snel te doorzien.

Tijdens de kitchen scan letten wij op onder meer de volgende zaken:

  • de routing in de keuken;
  • het aantal handelingen dat gedaan wordt;
  • de portionering;
  • de werkmethodes;
  • hoe de mise-en-place gemaakt wordt en klaarstaat;
  • de indeling van uren en mankracht in de keuken;
  • het aantal bewegingen van het keukenteam.